Veelgestelde vragen

Wat is PopsUp?

PopsUp is de software oplossing waarmee je makkelijk en snel een professionele Pop-up op je website kunt integreren.

Deze software gaat jouw campagne(s) naar een hoger niveau tillen door gebruik te maken van een breed scala aan triggers en opties. Daardoor toon je op het juiste moment, de juiste content aan je websitebezoekers zonder dat de performance van je website hieronder lijdt.

Wat heb ik nodig om PopsUp te gebruiken?

Het enige wat je moet doen is een gratis account aanmaken, een Pop-up bouwen of kiezen uit een selectie kant-en-klare Pop-up templates. Daarna hoef je alleen de code te embedden op je website.

PopsUp kan op iedere website, webshop of webapp geplaatst worden.

Moet ik kunnen coderen om PopsUp te gebruiken?

Nee. Je hoeft niet te kunnen coderen om een geweldige Pop-up op je website te integreren. Het enige wat je moet doen is het PopsUp script in de broncode van je website plaatsen.

Waarom zou ik voor PopsUp kiezen?

PopsUp is handig in gebruik voor zowel een marketeer, een webshop beheerder als voor developers.

De software is gebruiksvriendelijk waardoor iedereen makkelijk en snel een effectieve Pop-up opzet voor zijn of haar campagne(s).

Daarnaast kunnen developers hun eigen code toevoegen om zo het maximale uit de software te halen en een unieke Pop-up te creƫren.

Zal PopsUp mijn website trager maken?

Absoluut niet! PopsUp is zorgvuldig ontwikkeld met performance in gedachte. Onze embedded code zal geen effect hebben op je laadtijd.

Is PopsUp al beschikbaar?

Momenteel bevindt PopsUp zich in de beginfase van het ontwikkelingstraject. Prijzen en pakketten worden op een later moment bekend gemaakt. Tot die tijd kun je mijn blog volgen om up-to-date te blijven omtrent de ontwikkelingen van PopsUp.

Houdt ook de Roadmap in de gaten. Hier vindt je alle aankomende ontwikkelingen terug.

Nog vragen?

Schroom niet om je vraag op te sturen naar popsup@webtactic.nl.

Updates ontvangen?

Meld je vrijblijvend aan, zo ben jij gegarandeerd als eerste op de hoogte!