Over PopsUp


Onze reis begon met een eenvoudige gedachte: waarom niet een product ontwikkelen op basis van de kennis die we in de afgelopen tien jaar hebben opgedaan? Het was het startpunt van een avontuur dat leidde tot de geboorte van deze unieke tool, PopsUp.

De vonk ontstond toen we besloten een tool te creëren waarmee we op een eenvoudige en snelle manier aangepaste pop-up formulieren konden bouwen. Ons doel was simpel: efficiëntie vergroten en het ontwikkelproces optimaliseren. Na alle inspanningen slaagden we erin om een proof of concept (POC) te ontwikkelen waarmee we moeiteloos een enkel JavaScript bestand kunnen genereren, rechtstreeks vanuit een paar bronbestanden.

Wat als we deze tool niet voor onszelf houden, maar ook beschikbaar maken voor anderen. Dit was het moment dat ons inspireerde om PopsUp te creëren. We zagen de mogelijkheid om niet alleen onze efficiëntie te vergroten, maar ook om anderen te ondersteunen bij hun eigen creatieve pop-up campagnes.

In het kort:

PopsUp is een Software as a Service (SaaS), ontworpen om jou te helpen bij het bouwen van opvallende pop-up formulieren, zonder gedoe en tegen een zachte prijs.

Koekje?
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op deze website te verbeteren.
Privacy