Pop-up plaatsen via een script

Auteur: Andy WillekensDatum: 21-02-2023

Wat voor mij een handige tool is, blijkt minder bruikbaar voor een groot aantal losse projecten. Met het instellen van een configuratie bestand en het toevoegen van HTML, CSS en Javascript had ik binnen no time een pop-up gebouwd. Maar deze oplossing op zich zelf was niet scalable gezien ik:

  • Per project/website een nieuwe pop-up moet initialiseren
  • Alle bron bestanden in het project moest opslaan
  • De boel handmatig moest compileren
  • Een custom script per project moest aanleveren.

Ofwel, hier moet wat aan gebeuren als ik er een SaaS oplossing van wil maken.

Dat kan anders

En daarom heb ik de tooling in een API verwerkt. Met deze API serveer ik de benodigde code met de juiste instellingen om de pop-up te tonen op jouw website. Geen extra libraries of andere troep. Gewoon jouw pop-up zoals het hoort.

Want efficiëntie staat hoog in het vaandel. PopsUp is opgezet met het oog op efficiënte bruikbare en schaalbare code. Niet omdat ik perse een pop-up tool op de markt wil brengen. Maar omdat ik een goede pop-up tool wil ontwikkelen.

Niet te vergeten moet het ook simpel blijven om te implementeren voor jou! Dus is het alleen een kwestie van het script op je website plaatsen en je gekoppelde campagne live te zetten!

Terug naar het overzicht
Koekje?
Wij gebruiken cookies om jouw ervaring op deze website te verbeteren.
Privacy